|
Pomoc przy wyborze firmy organizującej szkolenia motywujące |
| Autor |
Wiadomość |
egosiak82
6.0 
0.0 euro
|
Wysłany: 2011-07-04, 11:12 Pomoc przy wyborze firmy organizującej szkolenia motywujące
|
|
|
| Hej, mieszkam w Wawi-e i tu prowadzę swój biznes, chciałem zroganizować szkolenia moim pracownikom z zakresu motywowania ich działania. Korzystaliście z jakiejś profesjonalnej firmy w tym zakresie? |
|
|
|
 |
|
Ping-uin
Robot forumowy

Posty: 317 Skąd: WiFi Dołączył: 5 maja 2010 Nr Użytkownika: 666 Status: Online
|
|
|
|
 |
olawojx
3.0 
0.0 euro
|
Wysłany: 2011-07-21, 20:44
|
|
|
| WItaj, dokładnie sam skorzystałem z firmy która, przeprowadziła dla moich pracowników takie szkolenia. Mają bardzo bogatą ofertę szkoleń i muszę przyznać że robią to bardzo fachowo. Dobre przygotowanie merytoryczne i kontakt z pracownikami. Także byłem zadowolony z efektów. firma to Gradatim, mają siedzibę w Warszawie, wszystkie info masz na ich stronce. Trzymaj się. |
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Witamy na forum Lublina, Szczecina i Warszawy, Sylwester Lublin • ebook,audiobook, pdf, download, za darmo | | Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 18 |
|
|