Wysłany: 2010-09-11, 20:11 Magda Gessler i " Kuchenne rewolucje " w Lublinie
Obejrzałem dziś kolejny odcinek programu Magdy Gessler " Kuchenne Rewolucje " i niestety z jednej strony żałuję że obejrzałem ponieważ po raz kolejny wstyd mi za takie " wizytówki " Lublina, a z drugiej cieszę się ponieważ dzięki temu programowi moja noga nigdy nie stanie w tym " lokalu " .
Wstyd !
Śmierdzące i nieświeże jedzenie oraz brak kompetencji personelu a przede wszystkim szefostwa - jak to przedstawiono w programie - raczej po tym co było widać jest nie do podważenia !
Myślę , że tylko kwestią czasu jest całkowity upadek tej knajpy - czego sobie i Naszemu miastu życzę !
Każdego kto nie oglądał dzisiejszego odcinka zachęcam do obejrzenia go jutro w programie TVN o 11.25 !
201.0
0.0 euro
Wysłany: 2010-09-11, 21:02
To prawda, wstyd mi było za brak kultury i niezrozumiałą butę "szefa"! Jak można było podać ekspertowi jedzenie: nie świeże, nie smaczne- to przecież ignorancja wobec Gessler i całej reszty obserwujących!
Żenada na maksa
Piotras [Usunięty]
0.0
0.0 euro
Wysłany: 2010-09-11, 22:14
Po dzisiejszym programie to zdziwiłbym się gdyby tam pies z kulawą nogą zajrzał
Wiek: 45 Dołączyła: 10 Maj 2010 Posty: 5 Postawił 2 piw(a) Skąd: Lublin
5.0
0.0 euro
Wysłany: 2010-09-14, 20:04
Na szczęście ja nie jadam takich "wynalazków" .
Zdecydowanie preferuję warzywa i owoce oraz jeżeli już coś z mięs to tylko przyrządzone w domu i najlepiej przez siebie
Ponieważ uwielbiam oglądać programy kulinarne to będę śledziła jak cała ta sytuacja się zakończy .
Myślę , że jak to mówią : Oliwa sprawiedliwa ... itd .
18.0
0.0 euro
Wysłany: 2010-09-16, 11:20
JeszBurger mógł mieć sławę i pieniądze, tłumy gości, oraz mógłby zrobić super promocję dla miasta... zostało tylko "śmierdzące trupem" mięso... Szkoda gadać tak się restauracji nie utrzyma.
Nie wiem co właściciele musieliby zrobić aby przekonać ludzi do siebie. Jest jedna rzecz sprzedać komuś innemu tę restaurację, pokazać że to nie oni za tym stoją :)
Wiek: 17 Dołączyła: 12 Wrz 2010 Posty: 14 Otrzymał 1 piw(a)
16.0
0.0 euro
Wysłany: 2010-09-16, 23:41
Przerażające. Właściciele w sumie zachowali się dość egoistycznie-nie pomyśleli o mieście, któremu nie przynieśli swoim zachowaniem dobrej sławy. Z drugiej strony-o sobie tez nie pomyśleli-są wyśmiewani i mają niewielkie szanse na to, że ktoś, kto oglądał program z ich udziałem zechce tam choćby wejść...
Parasolek
1.0
0.0 euro
Wysłany: 2011-01-23, 12:32
Najlepsze jest to, że znana restauratorka ma klasę, Jest po prostu świetna.Magda Gessler
Ja tam nie jestem fanką znanej restauratorki. Klasę ma, ale na swój odstręczający jak dla mnie sposób. Co do Jesza to za nim nie tęsknię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum