|
Sklepy AGD i RTV w Lublinie |
| Autor |
Wiadomość |
maRVin
Grupa zaufanych userów

Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 24 Maj 2010 Posty: 192 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: od Nikona
49.0 
30.0 euro
|
Wysłany: 2010-12-22, 04:51 Sklepy AGD i RTV w Lublinie
|
|
|
szukam miejsca - sklepu/hurtowni, gdzie można kupić tanio agd lub rtv, a najlepiej i to, i to.
Osobiście byłem w sklepach znajdujących sie w Lubelskich galeriach - Tesco/Leclerc no i Media markt, który ma wygórowane ceny wbrew pozorom, co jednak mnie nie zachwyciło szczerze mówiąc.
Zajrzałem jeszcze w 3 miejsca:
- Neonet - nawet dobre ceny, sprowadzają sprzęt dostępny na rynku, ale trzeba spytać o konkretny model (dowóz, wniesienie, montaż w cenie)
- hurtownia Tomar na hutniczej, za "word'em" - dobre ceny, może dlatego, że mało znane miejsce
- jeszcze jeden sklep, którego nazwy nie pamiętam, znajduje się przy filaretów>głęboka, za kościołem w pawilonach - tutaj proponują dobre alternatywy do szukanego sprzętu, którego akurat nie ma na stanie.
Mamuśka ma zamiar wymieniać sprzęty w kuchni kuchenka/lodówka/mikrofala/pralka, może bym zaszalał i kupił sobie telewizor?
dlatego pytam was:
np jeśli ktoś z was ostatnio coś wymieniał, to gdzie chodziliście by obejrzeć asortyment.
Ewentualnie, co byście polecali/co macie u siebie w domu, albo na co zwracać uwagę przy kupnie agd lodówka/kuchenka/pralka, bo rtv trochę ogarniam.
Pozdrawiam
/maRV |
_________________ To sem ja
 |
|
|
|
 |
|
Ping-uin
Robot forumowy

Posty: 317 Skąd: WiFi Dołączył: 5 maja 2010 Nr Użytkownika: 666 Status: Online
|
|
|
|
 |
JakubMarkiewicz
Grupa zaufanych userów
227.0 
14.0 euro
|
Wysłany: 2010-12-22, 15:26
|
|
|
Polecam przejrzeć ofertę http://i-market.pl/. Jest to hurtownia z Lublina i ma dobre ceny (Przenieśli się z 1 maja, na Zemborzycką). Jest jeszcze hurtownia na Bursakach.
Obie mają w dobrej cenie AGD, RTV. Warto poczytać na ceneo, skąpcu komentarze odnośnie konkretnego modelu. Często userzy zwracają uwagę na problemy eksploatacyjne. Jeżeli jest jeden komentarz, to nie ma co się nim sugerować, bo może to być wpis konkurencji.
Jak kompletnie nie wiesz, co kupić, to podjedź do Euro AGD RTV i pogadaj ze sprzedającym. Podsunie Ci kilka propozycji, zapisz sobie i powiedz, że chcesz przemyśleć. Następnie poczytaj komentarze i w hurtowni bierz za bezcen :) |
_________________ Community Manager
www.mmlublin.pl |
|
|
|
 |
maRVin
Grupa zaufanych userów

Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 24 Maj 2010 Posty: 192 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: od Nikona
49.0 
30.0 euro
|
Wysłany: 2010-12-22, 20:53
|
|
|
a wiesz co się Kubuś dowiedziałem?
sprzedawane kuchenki nie mają zapewnionego montażu, a jeśli już to nie przez osobę kompetentną (licencja) i tracisz gwarancję, tzn mogą z nią być problemy, bo nie mają obowiązku wtedy jej honorować |
 |
|
|
|
 |
JakubMarkiewicz
Grupa zaufanych userów
227.0 
14.0 euro
|
Wysłany: 2010-12-23, 10:33
|
|
|
| Nie możesz sam sobie zamontować kuchenki gazowej. Kupując masz w cenie montaż. Zwykli ludzie nie mają prawa dotykać się do rur gazowych :) |
_________________ Community Manager
www.mmlublin.pl |
|
|
|
 |
maRVin
Grupa zaufanych userów

49.0 
30.0 euro
|
Wysłany: 2010-12-23, 22:53
|
|
|
| przecież to właśnie napisałem, tyle, że w cenie nie zawsze jest montaż, czasem nawet nie ma wniesienia tego badziewia na górę |
 |
|
|
|
 |
Wieża
11.0 
0.0 euro
|
Wysłany: 2010-12-28, 13:48
|
|
|
Jeśli zdecydujesz się na Euro, to bierz ze strony internetowej, bo tam taniej, towar w sklepie i tak zazwyczaj do odbioru następnego dnia, za dowóz do domu ze sklepu i tak by Cię skasowali, a przez internet możesz wybrać opcję z wniesieniem. Ja tak kupiłem lodówkę na początku grudnia, i wyszło 75zł taniej.
Jeśli masz kogoś, kto za drobną opłatą wniesie Ci towar na górę, to warto sprawdzić ofertę neo24.pl , bo oni mają punkt na ul. Wrońskiej, do którego dostawa kosztuje 10 zł. Na jednym sprzęcie duża oszczędność nie jest, ale na kilku robi się już ładne kilkaset złotych, a za to najmiesz furgon do przewiezienia, tragarzy, i jeszcze Ci zostanie w kieszeni ładna suma.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Witamy na forum Lublina, Szczecina i Warszawy, Sylwester Lublin • ebook,audiobook, pdf, download, za darmo | | Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |
|
|