Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dabie, ina, kajaki, kajakiem po odrze, miedzyodrze, mysla, odra, plonia, regalica, splyw, splywy, weekend z wioslem, wycieczka kajakowa, wypozyczalnia kajakow

[szczecin] Kajakami po Odrze, Międzyodrzu, Płoni, Dąbiu ....
Autor Wiadomość
wiking 

1.0 zł
0.0 euro
Wysłany: 2011-05-10, 22:33   [szczecin] Kajakami po Odrze, Międzyodrzu, Płoni, Dąbiu ....

Przygotowaliśmy już wszystkie regulaminy imprez kajakowych stałych w sezonie kajakowym 2011. Łącznie odbędzie się sześć imprez na orientację i siedem jednodniowych wycieczek kajakowych. Zapraszamy do zapoznania się z regulaminami i oczywiście uczestnictwa w kajakowych imprezach na orientację "Kajakiem po Odrze" . Przypominamy, że w tym roku uczestnicy startują w czterech kategoriach w tym jednej dla kajaków jednosobowych. Dopuszczamy start na własnych kajakach.

Tutaj zapraszamy do zapoznania się z wycieczkami kajakowymi - "Weekend z wiosłem" . Poznaj z nami uroki pływania kajakiem. Imprezy są rekreacyjne co oznacza że dla każdej chętnej osoby.

A w dniach 1-3 lipca 2011 roku zapraszam do udziału w Szczecińskim Festiwalu Kajakowym. Rajdy na orientację, rekreacyjne trasy, koncerty szantowe, nocny wyścig kajakowy i wiele atrakcji "Dni Odry 2011". Szczegóły na stronie http://www.kayak-festival.pl . Nic to mam nadzieję, że do zobaczenia.
Postaw piwo autorowi tego posta

Ping-uin
Robot forumowy

Nr Użytkownika: 666
Status: Online

Zobacz także:

• Współpraca • Robocik w Shoutbox • Wirtualna kasa za posty • Nie mogę odnaleźć się na forum

Odpowiedz do tematu